Over ons

Logo_Blije-Kameel

Wij zijn De Blije Kameel. Wie ben jij?
Heb je een plan of een opdracht om de samenleving mooier te maken?
Dan dragen wij daar graag aan bij!
Onze ervaring is dat je eigenlijk zelf wel weet wat je moet doen en dat je door een kleine handreiking/ inspirerend gesprek zelf weer fluitend verder kunt! We werken volgens het principe van wederkerigheid zoals naar voren komt in het verhaal van de 18de kameel. Natuurlijk kun je ons ook inhuren voor korte opdrachten of langlopende vraagstukken vanuit de samenleving.

Weet je niet of wij de juiste partij zijn om te benaderen? Dat maakt niet uit, want wij hebben een breed netwerk van bewoners en professionals die wel de juiste aansluiting kunnen zijn.

foto-1
Projecten in wijken waarbij de leefbaarheid verbeterd wordt is onze specialiteit. Onze kennis en ervaring delen we graag met je. Wij geloven dat door te delen de samenleving een stukje mooier wordt.

Op dit moment schuurt het in de samenleving, bij gemeenten en bij welzijnsstichtingen. Veranderprocessen verlopen moeizaam en duren lang. Wij leveren graag een stukje plezier een luchtigheid door middel van onze trainingen en spellen. Lange overleggen en saaie bijeenkomsten kent De Blije Kameel niet. Energie, beweging, inspiratie en lol wel.

 

 

 

 

 

 

Home