Blije Kamelen

 

De Blije Kameel is opgericht door Mieke de Lange en Mariska Kappert. Tijdens het opbouwwerkfestival van Krachtproef werden we geïnspireerd door het verhaal van de 18de kameel verteld door Cormac Russell.

foto-2
Wij willen graag ‘onze 18de kameel’ inzetten om de samenleving te versterken. En we zijn niet alleen! De blije kameel is in korte tijd uitgegroeid tot een netwerk van enthousiaste wijkwerkers en sociaal ondernemers. Samen helpen we bewoners verder om hun droom te realiseren. En versterken we op een vrolijke en luchtige manier de samenleving van binnenuit.

Energie, inspiratie, samen maken we het verschil, yes we can!

Ben jij ook een blije kameel? Of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op via: mieke@miekedelange.nl of mariskakappert@gmail.com

 

Home